Igangkjøring av VFFS-pakkemaskin

Tre profesjonelle teknikere sendes ut for igangkjøring og lokal opplæring av ferdige sett med shortening-fabrikk for vår gamle kunde i Etiopia, inkludert forkortingsanlegg, blikkboksformingslinje, boksfyllingslinje, forkortingsposepakkemaskin og etc.

En VFFS-pakkemaskin er en type automatisert pakkemaskin som brukes i mat-, farmasøytisk og annen industri for å pakke ulike produkter i poser.

VFFS-pakkemaskinen fungerer ved å danne en pose av en flat rull med film, fylle posen med produktet og deretter forsegle den.Maskinen bruker ulike mekanismer som veiing, dosering og fyllesystemer for å fylle posen nøyaktig med ønsket mengde produkt.Når posen er fylt, forsegles den ved varmeforsegling eller på andre måter, og kuttes deretter til ønsket lengde.

cof

Som navnet tilsier, danner maskinen posene av en rull med emballasjefilm, fyller dem med produktet og forsegler deretter posen.Prosessen omfatter følgende trinn:
1 film avvikling:Maskinen vikler av en rull med emballasjefilm og trekker den ned for å lage et rør.
2 poseforming:Filmen forsegles i bunnen for å danne en pose, og røret kuttes til ønsket poselengde.
3 Produktfylling:Posen fylles deretter med produktet ved hjelp av et doseringssystem, for eksempel et volumetrisk eller veiesystem.
4 poser forsegling:Toppen av posen forsegles deretter, enten ved varmeforsegling eller ultralydforsegling.
5 Kutting og separering:Posen kuttes deretter fra rullen og skilles.

VFFS-pakkemaskinen er en allsidig og effektiv måte å pakke produkter i poser, med forskjellige posestiler og størrelser mulig avhengig av maskinkonfigurasjonen.Den tilbyr en høy grad av automatisering, reduserer behovet for manuelt arbeid, og kan håndtere store produksjonskjøringer.

cof


Innleggstid: Mar-01-2023